Vinul Boierului a fost obtinut din recoltele anului 2016 de struguri din Ciumbrud judetul Alba - Transilvania, fiind un vin cu Indicatie Geografica.
Este un vin rosu de masa demisec, cu un rest de zahar de 6,1 grame pe litru in urma fermentarii naturale a mustului.
Acesta este un vin demisec, cu o cantitate de zahar pana la 6,1 grame pe litru in urma fermentarii naturale a mustului.
Culoare rosu aprins si limpiditate buna, foarte prietenos in gust, ideal a fi baut cu prietenii la petreceri, alcoolul de 12% din volum bine integrat.
Asocieri culinare ideale: tochitura moldoveneasca, parjoale, lasagna, purcelus de lapte sau scaricica la cuptor.
Recomandat a fi folosit ca ingredient culinar, retetele preparate cu vin desavarsind mancarurile prin sosuri, aroma sau marinare.
Totodata se recomanda ca vinul folosit la pregatirea preparatului sa insoteasca deopotriva masa. Temperatura optima de consum 13-15 grade Celsius.
Vinul Boierului este imbuteliat la sticle de 0,75 Litri.
An de recolta | 2012 |
Categorie de Vin | Vin alb demidulce |
Culoare | Rosu |
Produse recomandate
Alti clienti au vazut si produsele afisate