Vin rosu sec Bon Viveur Cabernet Sauvignon si Merlot

Vin rosu sec Bon Viveur Cabernet Sauvignon si Merlot


Raftul cu Bauturi
30-10-2017

Vinul rosu sec Bon Viveur are in componenta 70% vin din trei tipuri de Cabernet Sauvignon si 30% din doua tipuri de Merlot. 

In acest vin se amesteca o serie de parfumuri, de la note vegetale, la note de ciocolata alba, cacao, vanilie, cuisoare si scortisoara.

Gustul vinului are o componenta aromatica bogata si persistenta. 

Cabernet Sauvignon este un soi din care se produce vinul rosu taninos, cu gust amplu de fructe si postgust prelung. 

Merlot-ul este un vin cu arome mai delicate, excelent pentru masa. 

Merlot-ul este mai dulce decât Cabernet-ul sau mai putin sec, deoarece aromele sale sunt ceva mai fructate.


Postgustul este lung cu o completare de arome invechite. 

Temperatura ideala pentru servirea vinului este de 14-16 °C. 

Vinul se poate asocia cu preparate din carne de porc sau miel si branzeturi usor maturate.

Vinul este disponibil la sticla de 0,75 L. Un bax contine 6 sticle.

Incercati vinul Episcopal pentru a marca momentele unice. 


Loading...