Vin rosu sec Bon Viveur Cabernet Sauvignon si Merlot
Vinul rosu sec Bon Viveur are in componenta 70% vin din trei tipuri de Cabernet Sauvignon si 30% din doua tipuri de Merlot.
In acest vin se amesteca o serie de parfumuri, de la note vegetale, la note de ciocolata alba, cacao, vanilie, cuisoare si scortisoara.
Gustul vinului are o componenta aromatica bogata si persistenta.
Cabernet Sauvignon este un soi din care se produce vinul rosu taninos, cu gust amplu de fructe si postgust prelung.
Merlot-ul este un vin cu arome mai delicate, excelent pentru masa.
Merlot-ul este mai dulce decât Cabernet-ul sau mai putin sec, deoarece aromele sale sunt ceva mai fructate.
Postgustul este lung cu o completare de arome invechite.
Temperatura ideala pentru servirea vinului este de 14-16 °C.
Vinul se poate asocia cu preparate din carne de porc sau miel si branzeturi usor maturate.
Vinul este disponibil la sticla de 0,75 L. Un bax contine 6 sticle.
Incercati vinul Episcopal pentru a marca momentele unice.